17 juli Clubwedstrijd – Gezellig Samenzijn

Beste water-, zeil-, kajak- en supliefhebber, Na een zeer bewogen jaar vol maat- en leefregels waar alles on hold werd gezet, inclusief het sporten in groep, een jaar waarin je met moeite gezellig kon na keuvelen…komt er nu eindelijk wat verandering in. Onze vorige wedstrijd gaf ons terug een kriebel en een big 😊 op ons gezicht om enkele vertrouwde gezichten na lange tijd terug te zien. Op 17 juli om 14u staat er terug een clubwedstrijd op de agenda. Lees clubwedstrijd als een Gezellig Samenzijn! De plas is groot genoeg en we verplichten niemand om deel te nemen aan de wedstrijd. In alle rust zeilen, suppen, kajakken,….kan ook! Om de clubleden nog meer aan mekaar te laten hechten biedt een bar oplossing. Het is een supergoed lijmmiddel. Het is the place to be om de dorst te lessen en ditmaal ook de hongerige maag te vullen! Deze keer voorzien we een foodtruck. De Verwenbutler zal er om 18u staan met heerlijke hamburgers. Er kan gekozen worden uit:

  • Maaltijd van 2 hamburgers/veggie burger (normale volwassen portie) aan 22€.

  • Maaltijd van 1 hamburger/veggie burger (kinderportie of de kleinere eter) aan 14€.

Komt u langs én u blijft ook eten, schrijf u dan HIER in op onze website om uw maaltijd te bevestigen en er een keuze te maken; Graag uw maaltijd bestellen ten laatste op 9 juli 2021.

Wij hopen u graag terug te mogen ontvangen en dat deze clubdag een mooie ‘echte’ start mag zijn voor de komende zomermaanden. Houd hierbij wel nog rekening met de huidige corona maatregelen. Helaas heeft het virus nog steeds niet de wind naar niemandsland genomen. Sportieve watergroeten, Het bestuur.

Recente blogposts

Alles weergeven

Stop met zoeken! Schrijf je in voor onze driedaagse zeilcursus (van 29 tot 31 augustus). Dit voor zowel kinderen, jeugd als volwassenen van elk niveau! Klik hier voor meer informatie!