Onvergetelijke zeilinitiatie-dag voor leerlingen van jouw school

De zeilschool watersport Oostende Spuikom organiseert in September 2021 zeilinitiaties.

Onze hoofdactiviteit is zeilen op optimist. Dat zijn bijzonder stabiele éénmansboten die perfect geschikt zijn om kennis te maken met de prachtige zeilsport. Naargelang de omstandigheden kan dit aangevuld worden met Kajak en Stand Up Paddle. We gaan samen het water op, en iedereen krijgt daarbij zijn eigen boot ter beschikking.


Doelgroep: Deze activiteit is het beste geschikt voor leerlingen van het 4e, 5e en 6e leerjaar.

Prijs : 25€ per leerling. Dat omvat zowel de professionele lesgever, het gebruik van onze accommodatie, het gebruik van de boten en het gebruik van een reddingsvest. We voorzien begeleiding op het water met een motorboot.

We beschikken over een gezellige cafetaria met twee terrassen.

Picknick toegestaan, drankjes worden afgenomen van de bar.

Het minimum aantal deelnemers is 12 leerlingen. Maximaal kunnen 24 leerlingen deelnemen.

Op die manier kunnen wij de kwaliteit en veiligheid maximaal garanderen.

Watersport Oostende Spuikom is een gezellige watersportclub gelegen aan de Spuikom van Oostende. Die Spuikom is trouwens het tweede grootste binnenwater van België. Onze club, die al meer dan 50 jaar bestaat, beschikt over een optimale infrastructuur en een modern botenpark. Bij ons zijn zowel recreatieve zeilers als olympiërs kind aan huis. We delen allemaal dezelfde passie voor (water)sport en avontuur.

Ons ervaren team staat klaar om jullie een ongelooflijke leuke, sportieve en leerrijke zeildag aan te bieden. Kortom, een dag om nooit te vergeten.

Klik hier om u in te schrijven.

We doen er alles aan om iedere initiatie te laten doorgaan, ondanks de weersomstandigheden. Indien dat hoogstuitzonderlijk toch niet kan, hoewel de weergoden ons in september meestal gunstig gezind zijn, wordt de schoolverantwoordelijke ten laatste 24u voordien verwittigd.

In dat geval biedt Oostende diverse alternatieven :

  • The CrystalShip Oostende , kids tour, 5,8 km oversteek van de haven met veerboot. Kunst op kindermaat

  • Bezoek aan de Mercator

  • Fort Napoleon

  • Etc

Contactpersoon

Arlette Reynaert

zeilschoolverantwoordelijke

Watersport Oostende Spuikom vzw

Vicognedijk 30

8400 Oostende

Mailto: zeilschool@spuikom.be

Mobile: +32/493/503258

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste WOS-zeilers, Zoals aangegeven in het begin van het jaar zouden we vanaf zondag 28 maart terug van wal willen steken met de zondagtrainingen eenmansboten voor (jong)volwassenen onder begeleiding