Wij hebben groot nieuws voor jou!

Beste watersporter.

Eindelijk kunnen we weer met zijn allen het water op! We staan voor een bruisende watersportzomer vol wedstrijden, kampen, initiatie-sessies en zoveel meer.


Alsof dat nog niet genoeg is organiseren we bij de WOS dé all-round zomerhappening van de watersport! En ook jij kan er bij zijn én deelnemen aan één of meerdere activiteiten.


Méér nog, ook jouw familie en vrienden zijn welkom om samen te sporten en te feesten. Breng hen dus zeker mee! Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, van pittig avontuur tot amusement of gewoon uitblazen op ons zonneterras en samen het glas heffen.


Wat mag je allemaal verwachten?

  • 10u Knotsgekke sloepenrace*

  • 12u Lunchtijd! We voorzien de mogelijkheid om een lunch te bestellen.

  • 13u30 Open zeilwedstrijd (recreatieve zeilwedstrijd)**

  • 14u Stand Up Paddle en kajak (initiatie + recreatief wedstrijdje)

  • 18u Prijsuitreiking

  • 18u30 Apero

  • 19u Maaltijd - Pastabar

  • 21u30 Fakkeltocht met kajaks voor iedereen die wil (een prachtige ervaring!) De anderen kunnen gezellig napraten! Of? Misschien mogen we dan al dansen!!!

Kruis dus nu al zaterdag 28 augustus aan in jouw agenda en zorg dat je er zeker bij bent! Wens je zeker te zijn van jouw deelname? Schrijf je dan HIER in! Aarzel niet om al vrienden en familie uit te nodigen zodat zij dit niet missen. Intussen wensen we iedereen een actieve en deugddoende watersportzomer toe. We zien jullie heel graag op de club. En mis zeker onze zomerhappening niet!


Sportieve groeten en tot binnenkort,

Dirk, Viviane, Arne, Els, Patriek, Tieme, François, Arlette

Het bestuur WOS


* De Sloepenrace wordt geroeid met Sodipa-sloepen. In een team van 4 roeiers + stuurman.

Vorm zelf een team met jouw familie, vrienden en collega’s en schrijf je in onder een leuke naam.

Vergelijk dit met de Oostendsde Walvissloepenrace of met wat ambitie zelfs 'The Boat Race', de traditionele roeiwedstrijd tussen de ploegen van de universiteiten van Oxford en Cambridge !** De recreatieve open zeilwedstrijd.

Deze wedstijd kan door leden met een eigen boot gevaren worden. Leden zonder eigen boot kunnen een clubboot gebruiken tegen een vergoeding. (Het boottype waarop je zeilde tijdens je cursus.)

Recente blogposts

Alles weergeven

Stop met zoeken! Schrijf je in voor onze driedaagse zeilcursus (van 29 tot 31 augustus). Dit voor zowel kinderen, jeugd als volwassenen van elk niveau! Klik hier voor meer informatie!