Word sympathisant of sponsor van Watersport Oostende Spuikom


Word sympathisant of sponsor van Watersport Oostende Spuikom

Een watersportvereniging moet permanent investeren in kwalitatief materiaal en veiligheid, een aangename accommodatie, gediplomeerde instructeurs, …

Tegelijk streven we naar democratische prijzen voor lid- en liggelden, sportkampen en individuele lessen. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier watersport laagdrempelig en daarmee ook voor iedereen toegankelijk maken.

We zijn blij te kunnen rekenen op heel wat vrijwilligers die zich belangeloos en vol passie voor onze club inzetten. Daarnaast zijn sponsors echter broodnodig om onze dagelijkse operationele werking te garanderen.

Daarom hebben wij met ons bestuursteam een sponsordossier samengesteld.

Wat zijn de mogelijkheden ?

Wij hebben drie standaardpakketten uitgewerkt en instappen kan als sympathisant al vanaf 100 euro (excl. btw). Verder hebben wij nog pakketten voor co-sponsor à 450 euro (excl. btw) en hoofdsponsor à 750 euro (excl. btw).

Naast deze standaardpakketten is maatwerk ook zeker bespreekbaar. Wij bekijken graag, samen met jou, op welke manier wij elkaar het best kunnen versterken.

Wij staan ook open voor materiële sponsoring.

Wie contacteren ?

Neem contact op met onze voorzitter ( info@spuikom.be ) of jouw contactpersoon in het bestuursteam van Watersport Oostende Spuikom. Dan kunnen we heldere afspraken maken.

Het bestuursteamRecente blogposts

Alles weergeven

Stop met zoeken! Schrijf je in voor onze driedaagse zeilcursus (van 29 tot 31 augustus). Dit voor zowel kinderen, jeugd als volwassenen van elk niveau! Klik hier voor meer informatie!